logo

Nemzeti Realista Köztársasági Párt

A jó választás ....


Új rendelet

A Magyar Nemzet számol be arról, hogy egy rendeletmódosítás tervezete szerint    már a szülés után 24 órával kitennék a kórházból az anyát és babáját

A javaslat szerint az egészséges 2499 gramm feletti születési súlyú újszülötteket engedhetik majd haza, ha a szülés a 37-41. terhességi hét között történt. A lap szerint csak a problémamentes terhesség és szülés után, az édesanya kérésére történhet az elbocsátás, de félő, hogy a kórházak a szakember- és helyhiány miatt kérni fogják a nőket, hogy távozzanak.

A terhesség nem betegség a szülés pedig természetes folyamat, de azért álljunk már meg egy percre és nézzünk szét egy kicsit! Orbánék kedvenc sorozata lehetett a "Vészhelyzet" de ami egy filmben működött az Magyarországon szemmel láthatóan nem. A sürgősségi ellátókban jó esetben csak lapátra teszik a betegeket, max egy átmeneti ellátást kapnak és mehetnek - ha tudnak - orbán Isten hírével. Azzal is csak beetették a jó népet hogy milyen jó lesz nekünk, közben egy frászt. Milliárdokat költöttek ezekre a sürgősségi ellátókra amit inkább a meglévő kórházi osztályok fejlesztésére kellett volna fordítani. Most a normális szülési ellátást is megvonnák. MIÉRT fizetjük akkor a TB-t? Igaz, társadalombiztosítás mint olyan már nincs, de ettől függetlenül fizetnie kell minden dolgozónak. Hogy is van ez akkor? Legalább a születendő gyermekeknek adjuk már meg a biztonságot orbán úr!!! Egy újszülött besárgulhat és nem csak 24 órán belül, az anyával is történhet bár mi. Ezek mellett a Magyar fizetések mellett nem telik minden kismamának több százezres magán orvosra, ők már nem is kellenek akkor??? SZÉGYEN amit ez az elvetemült banda csinál ebben az országban!

 

Hírek / blog

Szabad rablás az erdőben

Kőműves Lászlóné NRKP B.A.Z megyei 02 sz. OEVK elnök beszéde az erdőirtásról és környezetvédelemről.

bõvebben »

Egészségügy

Kuruzslást vagy orvostudományt?

bõvebben »

Új rendelet

Már a szülés után 24 órával kitennék a kórházból az anyát és babáját

bõvebben »
© Minden jog fenntartva.